Zaradi GDPR zakona potrebujemo za ogled YouTube tvojo privolitev. Podrobnosti na strani Splošni pogoji podjetja.
Sprejmem

Dnevni in nočni najem kajaka (dvosed)

Kajaki se lahko oddajajo polnoletnim osebam, katere prevzemajo vso odgovornost za svojo varnost in varnost opreme, ter jamčijo, da bojo opremo uporabljale pravilno v času najema.

Kajak je zaradi svoje strukture primeren za uporabo na jezeru ali morju, zato v nobenem primeru ni dovoljen spust po deročih rekah.
V primeru poškodovanja, uničenja opreme ali zamude pri vračilu, vam bomo stroške zaračunali.

10,00

Značilnosti:

Vrsta najema

dnevni najem, nočni najem, urni najem

Lokacije najema

Šetalište Santarel 43, 52470 Lovrečica Hrvaška (rt Lovrečice HACIENDA)

Dnevni najem (7:00- 20:00)

20 min. 10€
40 min. 20€
60 min. 30€

Nočni najem (22:00-1:00)

20 min. 15€
40 min. 30€
60 min. 40€

Opozorilo

– ne sprejemamo oseb pod vplivom alkohola ali drugih substanc,
– ostrih predmetov ne prinašajte v kajak (ura, nakit, obutev itd.),
– ne plujte preblizu obale zaradi nevarnosti udarca v čeri,
– ne izstopajte iz kajaka dokler se plovba ne konča,
– osebne dokumente pustite pri recepciji,
– ne dotikajte se luči ( nočna vožnja),
– prepovedano skakanje iz kajaka,
– obvezno nošenje rešilnega jopiča.

rgb luči

RGB luči

RGB + Bi-color Light Z najnovejšimi 144 led žarki, ki lahko zagotovijo natančnejšo barvo enostavno ustvarja toplo in veselo vzdušje. Brezžični daljinec vam omogoča enostavno uporabo luči ki svetijo do 10m pod vodo.

Visoka kakovost: RGB LED je izdelana iz letalstva aluminija in trde pc. Močna in trpežna  z IP68 vodoodporno oceno s katero se lahko potopite tudi do 10 m globine . RGB LED je tudi enostavno snemljiva. Z njo  lahko počnete kar želite.

Large Capacity Battery RGB LED je opremljen z visoko zmogljivostjo 3.7v/10400mAH polnilno li-iono baterijo. Delovanje od 4,5 h  do 70 ur. Če zmanjka baterije, lahko za nujne primere uporabite računalnik, polnilnik ali napajalno banko. Prav tako lahko uporabite kot Power bank, ki lahko zaračuna vaš iphone 12 max pro(3687mAh) do 3 krat.

RGB LED podpira 8 scenarijev svetlobne aplikacije, kot flash scene, RGB scene, Policijska scena in Strela scene. Scene načine je mogoče prilagoditi, tako da lahko ustvarite svetlobni prizor, ki ga želite. Res je uporabna in večnamenska. Prav tako lahko spremenite svetlobno barvo glede na gl

rgb luči
rgb luči
rgb luči
rgb luči

Posebno nočno doživetje

Vas zanima, kakšen je podvodni svet ponoči? Prosojnost Sky Kayaka in barvne LED luči vas bodo navdušile pri nočnem raziskovanju vodnega dna. Bela LED svetloba razsvetli dno tudi do 5 metrov globoko, barvna svetloba nekoliko manj, je pa zato lahko lep romantičen pridih nočni vožnji s kajakom. Izkušnja, ki si jo boste zapomnili za vse življenje, še posebej v dobri družbi. Lahko je tudi odličen način za pobeg od dnevne vročine in uživanje v nižjih temperaturah.

Luči se polnijo dve uri in svetijo tri ure in pol. Lahko se jih sname in se z njimi potopite do globine sedmih metrov. Na voljo je kar 50 različnih funkcij in spektrov barv.

Vodena tura

Od 7:00- 20:00 doplačilo 15€/uro
Od 22:00-1:00 doplačilo 15€/uro

Dnevni najem
(7:00- 20:00)

20 min. 10€
40 min. 20€
60 min. 30€

nočni najem
(22:00-1:00)

20 min. 15€
40 min. 30€
60 min. 40€

Kje lahko najamete kajak

Nahajamo se na prelepi lokaciji na rtu Lovrečice HACIENDA in sicer na naslovu Šetalište Santarel 43, 52470 Lovrečica Hrvaška., kjer imate prelep podvodni svet za morske raziskovalce s prozornim SKY KAYAKOM.

Zaradi GDPR zakona potrebujemo za ogled Google Maps tvojo privolitev. Podrobnosti na strani Splošni pogoji podjetja.
Sprejmem
Go to Top