Kajak za dve osebi z LED osvetlitvijo

Verjamemo, da se najboljša in nepozabna doživetja dogajajo na vodi. Zato smo ustvarili prozorni kajak, ki vam pričara doživetje izjemnega podvodnega življenja in čudovitih čistih vodnih destinacij na svetu. Občutek lebdenja na vodi, vas še bolj poveže z naravo.

Trden in stabilen kajak, narejen iz polikarbonata. Polikarbonat je sestavljen iz viskoznega polimera, kar mu daje izredno trdnost in zaradi česar je skoraj neuničljiv.

1.773,00

Značilnosti:

Teža 19 kg
Velikost:

dolžina 3,38m, širina 91cm, globina 40cm

Kaj je všteto v ceno:

2 x veslo, 2 x rešilna blazina, 2 x sedež

Nakup na obroke:

Možen nakup na 36 obrokov prek Diner kartice.

Omejitve:

Nosilnost do 180kg

Garancija:

1 leto

rgb luči

RGB luči

RGB + Bi-color Light Z najnovejšimi 144 led žarki, ki lahko zagotovijo natančnejšo barvo enostavno ustvarja toplo in veselo vzdušje. Brezžični daljinec vam omogoča enostavno uporabo luči ki svetijo do 10m pod vodo.

Visoka kakovost: RGB LED je izdelana iz letalstva aluminija in trde pc. Močna in trpežna  z IP68 vodoodporno oceno s katero se lahko potopite tudi do 10 m globine . RGB LED je tudi enostavno snemljiva. Z njo  lahko počnete kar želite.

Large Capacity Battery RGB LED je opremljen z visoko zmogljivostjo 3.7v/10400mAH polnilno li-iono baterijo. Delovanje od 4,5 h  do 70 ur. Če zmanjka baterije, lahko za nujne primere uporabite računalnik, polnilnik ali napajalno banko. Prav tako lahko uporabite kot Power bank, ki lahko zaračuna vaš iphone 12 max pro(3687mAh) do 3 krat.

RGB LED podpira 8 scenarijev svetlobne aplikacije, kot flash scene, RGB scene, Policijska scena in Strela scene. Scene načine je mogoče prilagoditi, tako da lahko ustvarite svetlobni prizor, ki ga želite. Res je uporabna in večnamenska. Prav tako lahko spremenite svetlobno barvo glede na gl

rgb luči
rgb luči
rgb luči
rgb luči

Posebno nočno doživetje

Vas zanima, kakšen je podvodni svet ponoči? Prosojnost Sky Kayaka in barvne LED luči vas bodo navdušile pri nočnem raziskovanju vodnega dna. Bela LED svetloba razsvetli dno tudi do 5 metrov globoko, barvna svetloba nekoliko manj, je pa zato lahko lep romantičen pridih nočni vožnji s kajakom. Izkušnja, ki si jo boste zapomnili za vse življenje, še posebej v dobri družbi. Lahko je tudi odličen način za pobeg od dnevne vročine in uživanje v nižjih temperaturah.

Luči se polnijo dve uri in svetijo tri ure in pol. Lahko se jih sname in se z njimi potopite do globine sedmih metrov. Na voljo je kar 50 različnih funkcij in spektrov barv.

Dostava na dom

Čas in cena dostave je odvisna od geo lokacije v kateri živite.

Nakup na obroke

Možen nakup na 36 obrokov prek Diner kartice.

Že od 55,55€ /mesec

Obročno odplačevanje vam omogoča, da si lahko privoščite izdelke po majhnih mesečnih obrokih.

Go to Top